top of page
i283726789583227966._szw1280h1280_.jpg

Rekrutering

Profesjonell rekruttering fra start til slutt kan være kostbart og ta lang tid. Derfor er det mest effektive, både ut fra et tids- og kostnadsperspektiv å overlate den oppgaven til en bedrift som ikke gjør annet. Global Bemanning er et rekrutteringsbyrå som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av spesialister og faglært håndverker til faste stillinger.

Vi er et av ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper, og har erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi leverer våre rekrutteringstjenester gjennom Global Bemanning.

Vi ordner alt det praktiske fra start til slutt: rekruttering av medarbeider, CV, verifisering av kompetanse, kontrakter, oppfølging og evaluering gjennom prosjektforløpet, avtaler, lønn, sosiale omkostninger og arbeidstøy.

Dersom kandidaten er utenlandsk statsborger bistår vi dere og den/de aktuelle kandidat(ene) med oversettelser og hjelp av imigrasjonspapirer, kontrakteringer og deres HMS-erklæringer, samt innføring i selskapets rutiner.

scaffolding 1.png

Bemanning

Det er mange fordeler med å leie inn personale. Bedriften får økt fleksibilitet, bedre kontroll på kostnader, og en minsket risiko ved for eksempel konjunkturnedgang. Samtidig får bedriften dra nytte av kompetansen medarbeiderne bidrar med, gjennom erfaringene de tar med seg fra mange av våre andre kunder. I mange tilfeller slutter ett innleieforhold med at våre medarbeidere blir ansatt i bedriften.

Global Bemanning tilbyr bemanningstjenester, dyktige og selvstendige medarbeidere. Få en håndverker til bedriften innen industr, bygg- og anleggsbransjen, når du har bruk for midlertidig fleksibel og stabil arbeidskraft – til avtalt tid og pris. Vi finner nettopp den personen du søker, for innleie eller ansettelse.

Kvalifikasjoner, språk og personlighet er begreper vi bruker for at du skal få en person som tilfredsstiller dine krav.

Global Bemanning har dyktige bemanningsrådgivere som kjenner håndverkerbrasjen og har tilgang til dyktige håndverkere på alle funksjonsnivå innen håndverkerbransjen. Vår oppgave er å gjøre bemanning til en problemfri prosess, som kan skape verdi for deg og din bedrift.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi er alltid klare for en prat!

Kontakt oss

Takk for innsendingen din!

bottom of page