top of page
Emailing

Bli en del av vårt jobbnettverk i Global Bemanning, hvor vi tilbyr spennende kunder og oppgaver samt en variert hverdag.

Vi er alltid etter nye personell innen følgende yrker: Stillasmontører, sveisere/stålmontører, Industrirørlegger, Platearbeider, Maskinarbeider/CNC-operatør, Elektriker, Rørlegger, Tømrer Betong- og grunnarbeider Murer, Blikkenslagere/Tak og fasade . Mekanikker, Anleggsmaskinreparatør, Landbruksmaskinmekaniker og Ventilasjonsmontører.

På grunn av sikkerhet på byggeplasser er kommunikasjon en avgjørende faktor for at vi kan behandle søknaden din. Du bør snakke ett av de skandinaviske språkene eller godt engelsk for å søke hos oss.

Straks du har sendt søknad og cv ser vi på utdanningen, jobberfaringen og sjekker hvilke kurs du eventuelt har tatt (f.eks. varmearbeider, fallsikringskurs, stillaskurs og liknende). Deretter kaller vi deg inn til intervju for å høre hva som interesserer deg og hva du har lyst til å jobbe med. Etter å ha sjekket minimum 2 referanser setter vi i gang med å finne kunder og oppdrag til deg der du vil trives.

Er du interessert i å bli en del av vårt nettverk av håndverkere? Send gjerne CV-en din til

cv@gbemanning.no

Jobb med oss

arrow&v

Takk for innsendingen din!

bottom of page